l'Iberic

l'IBERIC, un lloc acollidor amb una càlida decoració, on les aromes dels productes ibèrics de primera qualitat conjugats amb la mestria del tall del pernil els delectarà amb uns plats variats d'estos menjars típics de la nostra gastronomía els quals els podran acompanyar amb uns excel·lents vins de la nostra comunitat i comarques

l'Iberic

l'IBERIC, un lloc acollidor amb una càlida decoració, on les aromes dels productes ibèrics de primera qualitat conjugats amb la mestria del tall del pernil els delectarà amb uns plats variats d'estos menjars típics de la nostra gastronomía els quals els podran acompanyar amb uns excel·lents vins de la nostra comunitat i comarques

    ESPECIALIDADES
  • - PERNIL D.O. TEROL
    - EMBOTITS IBÉRICS
    - FORMATGES
    - GRAN VARIETAT EN TAPES CASOLANES
    - ENTREPANS





  • HORARIOS
  • DE DILLUNS A DIJOUS:
     de 07:00 a 21:00 h..
    DIVENDRES i DISSABTE:
     de 07:00  00:00 h.






Desde (dirección):


Todos los Santos

liberic_menuTodosSantos2015

Tapes i Entrepans

DSC03262
DSC03357
DSC03377
DSC03378
DSC03380
DSC03382
DSC03390
DSC03410
DSC03412
DSC03415
DSC03420
DSC03422
DSC03430
DSC03440
DSC03442
DSC03445
DSC03447
DSC03463
DSC03472
DSC03503
DSC03506
DSC03555

Vote este item
(22 votos)

2 Comentarios

  • Enlace al comentario Sábado, 04 de Febrero de 2012 23:37 Enviado por joseluis2009

    soy joseluis otra vez.
    me ha gustado tanto...sobre todo la tortilla,
    de hoy 4/2/2012 a las 9.30..felicidades ala
    artista..o artista chico que si ha sido ella..
    supongo tengo que ponerme a la cola..mmmm

    Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
  • Enlace al comentario Sábado, 04 de Febrero de 2012 23:31 Enviado por joseluis2009

    hoy estuve alli. Cuando lo sencillo se hace arte,
    lo rutinario excepcion,y el buen hacer costumbre;
    Es ese lugar donde todos imaginamos que debe ser un restaurante o sitio de picoteo....excelennnnte!!

    Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Participa con un comentario